Судинні зірочки на носі >> FORUM
forumzeerkalo

zeerkalo

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 07.11.2025 - 06:06:04
Pages:  1  

Судинні зірочки на носі

MessageAuthor

Дівчата, хто стикався з проблемою червоних 'зірочок' на носі? Вони з'явилися після зими, і тепер постійно помітні, навіть під макіяжем. Це так псує вигляд! Чи можливо якось прибрати судини на носі назавжди, чи це вже на все життя? Які засоби реально допомагають? Спробувала вже кілька кремів, але ефекту нуль. Дуже чекаю на ваші поради, бо вже не знаю, що робити!

-----------------------------------------

BP SCM3

users fun

Statistics:
Registration: 02.26.2001
08.10.25 - 14:25:53
Message # 1
RE: Судинні зірочки на носі

Ох, ця проблема знайома багатьом. Креми тут, на жаль, малоефективні, це вже питання дерматології. В першу чергу, зверніть увагу на догляд: захист від сонця і морозу обов'язковий! Також варто виключити гостру їжу та алкоголь – вони провокують розширення судин. Але для кардинального рішення, як правило, потрібні більш серйозні процедури, такі як лазер. Це досить швидко і дає хороший результат.

ialevy

users fun

Statistics:
Registration: 07.19.2001
08.10.25 - 15:03:08
Message # 2

Я теж довго мучилася, приховувала тональником, а потім зрозуміла – це не вихід. Мені дуже допомогло лікування куперозу лазером в клініці. Це дійсно ефективно і безболісно, а головне – результат стійкий. Я просто забула про цю проблему! Там все детально пояснюють про саму процедуру і як доглядати після. Це найкращий варіант для видалення судин лазером https://neovita.com.ua/news/udalenie-kuperoza-i-sosudov-na-nosu. Варто спробувати!

VandyS4

users fun

Statistics:
Registration: 12.20.2003
08.10.25 - 15:45:46
Message # 3
Survey Favorite Plug-ins on Master Fader and Aux : Previous topic
Pages:  1  

Click on the dot next to the name to address the participant

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants