Освітлення для кухні >> FORUM
forumzeerkalo

zeerkalo

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 07.11.2025 - 06:41:36
Pages:  1  

Освітлення для кухні

MessageAuthor

Всім привіт! Хочу замінити освітлення на кухні. Зараз стоїть стара люстра по центру, але світла не вистачає над робочою зоною. Думаю, може взяти щось більш потужне, або додати якесь додаткове освітлення? Кухня невелика, десь 9 квадратів, але темнувата через те, що вікно одне і невелике.

-----------------------------------------

///M3 NA

users fun

Statistics:
Registration: 04.13.2001
20.10.25 - 06:36:00
Message # 1
RE: Освітлення для кухні

Привіт! Знаєш, я б на твоєму місці не став замінювати центральну люстру на потужнішу, а саме додав би точкове освітлення над робочою зоною. Це набагато зручніше - коли готуєш, світло падає туди, куди треба, а не від центру приміщення. Зараз є купа варіантів: LED-стрічка під шафами, накладні світильники, вбудовані точкові. Якщо не хочеш займатися проводкою, візьми щось на батарейках або з датчиком руху - включається автоматично, коли підходиш.

John 2001 ///M Roadster F: CG/Koni short coil-over struts/Eibach, Wilwood front brakes, CG tubular swaybar. R: TC Kline springs, short Bilsteins, shortened swaybar, IE sub & swingarm bushings & shock mounts, 3.23 gear, Rogue dual-ear cover, Eisenmann

QikSilver

users fun

Statistics:
Registration: 08.26.2002
20.10.25 - 07:06:07
Message # 2

Підтримую! У мене схожа ситуація була, теж кухня невелика. Зробив комбіноване освітлення - по центру залишив люстру, але поставив компактну, а над стільницею додав дві накладні лампи. Реально змінило все, тепер готувати - одне задоволення, все видно ідеально. Центральну люстру, до речі, теж змінив на сучасну LED - споживає мало, світить добре. Якщо шукаєш варіанти для кухні, можеш глянути https://plafon.kiev.ua/lustry/, там є компактні моделі саме для невеликих приміщень. Тільки не бери надто об'ємні - на маленькій кухні вони виглядають громіздко і 'з'їдають' простір візуально.

RacermeX

users fun

Statistics:
Registration: 01.17.2002
20.10.25 - 07:28:57
Message # 3
Digi002, portable? : Previous topicNext topic: Pro Tools 6.9 LE
Pages:  1  

Click on the dot next to the name to address the participant

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants