Переатестація групи інвалідності військовика >> FORUM
forumzeerkalo

zeerkalo

SearchSearch   Users   Registration   Entrance
Today: 15.01.2026 - 12:23:17
Pages:  1  

Переатестація групи інвалідності військовика

MessageAuthor

Мене цікавить, як часто переглядається рішення про встановлення групи інвалідності для військовиків? Можуть змінити рішення?

m.dystynkt.m

users fun

Statistics:
Registration: 08.12.2003
10.12.25 - 11:20:54
Message # 1
RE: Переатестація групи інвалідності військовика

Так, переглядаються. Медичні комісії проводять переатестацію осіб з інвалідністю, зазвичай кожні один-два роки, залежно від того, яка група встановлена. Якщо твій стан поліпшився, то група може бути знижена, а якщо гірше - то підвищена. Тому важливо регулярно проходити переатестацію і бути чесним під час медичного огляду, щоб лікарі мали правильну картину.

axel

users fun

Statistics:
Registration: 02.18.2003
10.12.25 - 11:44:56
Message # 2

Я можу додати, що процес переатестації інколи викликає занепокоєння у людей, особливо якщо вони боються, що рішення може бути змінено не на їх користь. Але якщо твій стан дійсно не покращився, то у тебе не має бути причин для хвилювання. Тримай всі документи про лікування, і якщо результат переатестації виявиться несправедливим, можна це оскаржити. Як і в будь-якій іншій справі, все кипить на правильної документації і своєчасному звернені. Якщо у тебе виникли запитання щодо процедури переатестації, звернись на https://eopora.com.ua/services/viiskova-pensiya-po-invalidnosti - там розуміються в усіх тонкощах.

-----------------------------------------
[IMG]http://[/IMG]

98technovlt

users fun

Statistics:
Registration: 01.27.2003
10.12.25 - 12:42:00
Message # 3
PTF with a athlon 1600XP : Previous topic
Pages:  1  

Click on the dot next to the name to address the participant

The administrator has prohibited guests from replying to messages! To register, follow the link: register

Participants